Tilmelding til BUSTERs ambassadørnetværk

Du kan blive BUSTER ambassadør, hvis du er lærer, pædagog, lærerstuderende eller skolebibliotekar i grundskolen.

At være ambassadør er et frivilligt engagement. Du bestemmer selv, hvor mange timer du lægger i det. Vi håber til gengæld, at du vil hjælpe os med at være ambassadør for skoleprogrammet og sprede ordet om festivalen på din skole, hænge et par plakater op og deltage i en survey.

For dig, der har lyst, vil der løbende være mulighed for at deltage i yderligere netværksaktiviteter uden for festivalen, hvor du kan få medindflydelse på BUSTERs aktiviteter.

I løbet af skoleåret inviteres du til 2-3 forskellige gratis arrangementer ifm. BUSTER Filmfestival. Arrangementer der handler om film, medier, IT, didaktik i filmproduktion, viden om børnemedier, f.eks den nyeste forskning ifm. de sociale medier, men også foredrag, filmvisninger og Meet and Greet med instruktører eller markante kulturpersonligheder fra filmens verden. 

For BUSTER er ambassadørerne en vigtig kilde til viden om, hvad der rører sig i skolen (via samtaler og surveys). En ambassadør kan blive tilbudt at være sparringspartner på et undervisningsmateriale, være den første, der tester en ny idé eller workshop, kommer med feedback, måske vurdere en film, og ikke mindst være kollegaerne på skolens go-to-person i forbindelse med årets festivalprogram. 

Når du har skrevet dig op, glæder vi os til at byde dig velkommen. 

Med venlig hilsen 
BUSTER holdet.  

* indicates required